Smještaj: Pogledajte naše apartmane

Naši su apartmani opremljeni po standardima moderne turističke ponude. Pozicionirani tako da imate svoj mir, tišinu i pogled na more sa prostranih balkona, a opet u neposrednoj blizini svih potrebnih sadržaja i lokalnih plaža. Ovo je objekt za odmor kakvog ste sanjali.

Kako štitimo naše goste od virusa Covid-19
Dragi gosti, željeli bismo Vas  obavijestiti o mjerama u vezi s Vašim boravkom u našim apartmanima. Naši smještajni kapaciteti, apartmani se dezinficiraju po pravilima struke, u svakom apartmanu je rasprskavajuće dezinfekcijsko sredstvo za ruke koje koristite prema potrebi, antibakterijski tekući sapun je u kupatilima, posteljinu i ručnike peremo ( 95o C ) i sušimo u profesionalnoj perilici i sušilici s antibakterijskim programom.

Prostorije se dezinficiraju ozonom kod svake izmjene gosta pomoću profesionalnog ozonskog generatora kapaciteta 5000 mg/h što traje 15 minuta. Ispred ulaza u kuću je antibakterijsko sredstvo za dezinfekciju ruku te tapet natopljen dezinfekcijskim sredstvom za dezinfekciju obuće.

Sve te mjere provodimo radi Vas, da osiguramo miran i bezbrižan boravak našim gostima kojima ovim putem zahvaljujemo na dugogodišnjoj uzastopnoj posjeti. Ovdje ste sigurni od mogućnosti da se sretnete s nekim tko je covid pozitivan, svi apartmani su samostalni a vani se drži obavezna udaljenost od 1.5 m.

Većina naših gostiju to zna pa nam se više od dva desetljća vraća s osmjehom i radošću što jesmo još uvijek tu. Hvala im. Zahvaljujemo i Vama koji ste se odlučili posjetiti nas.

  • Udaljenost od centra mjesta: 80 m
  • Udaljenost od trgovine: 20 m
  • Udaljenost od restorana, kafića: 80 m
  • Udaljenost od mora/plaže: 100 m
  • Udaljenost od sportskih terena (tenis): 200 

Sve sobe su dvokrevetne, a dodatni ležaji se nalaze u dnevnoj sobi u obliku udobnog trosjeda na razvlačenje.

Apartman 03 je 4+3 i ima jednu dvokrevetnu i jednu trokrevetnu sobu, te kauč na razvlačenje za dvije osobe, dva kupatila, dvije klimatizacije, dva Tv aparata,…

Apartman 07 je dvoetažni.

Apartmani A1, A2 i A3 se nalaze na prvom katu  a apartman A3 je opremljen perilicom za posuđe i periloicom rublja, te kao i svi drugi apartmani s Wi-Fi internetom, klimatizacijom, SAT/TV, sredstvima za čišćenje, ručnicima, aparatima za filter kavu, mini električnim i mikrovalnim pečnicama te parkingom za Vaše automobile. Sve usluge su uračunate u cijenu.

Apartmani 04, 05, 06 i 07 su na drugom katu. Odmor o kakvom ste sanjali ovdje možete imati.

Ako želite još nešto, budite slobodni pitati nas, Vaše domaćine. Mi smo tu da Vaš boravak učinimo što ljepšim i ugodnijim, a “Apartmane LM” mjestom na koje će te se poželjeti vratiti u ovom malom mediteranskom raju.

Pogledajte apartmane u ponudi