Informacije

Kako do nas u Covid-19 dobu

https://mup.gov.hr/uzg-covid/hrvatski/286211

S ciljem olakšavanja prelaska granice Republike Hrvatske te kako bi naši gosti bili upoznati s epidemiološkim mjerama koje su na snazi u Hrvatskoj, stvorena je web stranica https://entercroatia.mup.hr.

Na navedenoj stranici se nalazi online obrazac u kojeg putnici upisuju sve podatke koji su traženi u procesu prelaska granice te uz jednostavno predočenje putovnice ili osobne isprave policajcu na granici, broj ili kod s osobne iskaznice ili putovnice se automatski povezuje sa svim unaprijed upisanim podacima online. Na taj način neće biti potrebno dodatno zadržavanje putnika na graničnom prijelazu radi davanja potrebnih podataka, jer će granična policija već imati te podatke u sustavu. Istovremeno, svi oni koji ispune svoje podatke online, na njihovu email adresu će biti poslane upute koje će sadržavati epidemiološke informacije i mjere na snazi u RH za njihov siguran boravak u Hrvatskoj. 

Kako LM apartmani štite goste od virusa Covid-19
Dragi gosti, željeli bismo Vas  obavijestiti o mjerama u vezi s Vašim boravkom u našim apartmanima. Naši smještajni kapaciteti, apartmani se dezinficiraju po pravilima struke, u svakom apartmanu je rasprskavajuće dezinfekcijsko sredstvo za ruke koje koristite prema potrebi, antibakterijski tekući sapun je u kupatilima, posteljinu i ručnike peremo ( 95o C ) i sušimo u profesionalnoj perilici i sušilici s antibakterijskim programom.

Prostorije se dezinficiraju ozonom kod svake izmjene gosta pomoću profesionalnog ozonskog generatora kapaciteta 5000 mg/h što traje 15 minuta. Ispred ulaza u kuću je antibakterijsko sredstvo za dezinfekciju ruku te tapet natopljen dezinfekcijskim sredstvom za dezinfekciju obuće.

Sve te mjere provodimo radi Vas, da osiguramo miran i bezbrižan boravak našim gostima kojima ovim putem zahvaljujemo na dugogodišnjoj uzastopnoj posjeti. Ovdje ste sigurni od mogućnosti da se sretnete s nekim tko je covid pozitivan, svi apartmani su samostalni a vani se drži obavezna udaljenost od 1.5 m.

Većina naših gostiju to zna pa nam se više od dva desetljća vraća s osmjehom i radošću što jesmo još uvijek tu. Hvala im. Zahvaljujemo i Vama koji ste se odlučili posjetiti nas.